1/2 witte kool
1/2 kopje olie
1/2 kopje azijn
1/2 kopje suiker
1 Tl zout
1 kleine ui
wie wil een beetje komijn...helpt tegen flatulentie
Kool en ui raspen ...... raspen met de hand of keukenmachine...olie ,azijn, suiker en het zout in een pan aan de kook brengen...en dan heet over de kool gieten.. beetje met een stamper aanstampen ..als de kool zo gestampt word trekken de smaken beter in.....minimaal 2 uur in laten trekken het beste over nacht...voor het eten op smaak brengen met de peper..en klaar...als je na het afkoelen vind dat het te veel olie is gewoon wat afgieten...komijn naar smaak en behoefte....................................Wie wil kan eer ook peperoni aan toevoegen of komkommer tomaten ,geiten kaas en olijven ...tzatziki erbij en stokbrood...heerlijk..ook voor deze klopt het als de salade een nacht heeft gestaan is hij de volgende dag nog beter...
1/2 kopje olie
1/2 kopje azijn
1/2 kopje suiker
1 Tl zout
1 kleine ui
wie wil een beetje komijn...helpt tegen flatulentie
Kool en ui raspen ...... raspen met de hand of keukenmachine...olie ,azijn, suiker en het zout in een pan aan de kook brengen...en dan heet over de kool gieten.. beetje met een stamper aanstampen ..als de kool zo gestampt word trekken de smaken beter in.....minimaal 2 uur in laten trekken het beste over nacht...voor het eten op smaak brengen met de peper..en klaar...als je na het afkoelen vind dat het te veel olie is gewoon wat afgieten...komijn naar smaak en behoefte....................................Wie wil kan eer ook peperoni aan toevoegen of komkommer tomaten ,geiten kaas en olijven ...tzatziki erbij en stokbrood...heerlijk..ook voor deze klopt het als de salade een nacht heeft gestaan is hij de volgende dag nog beter...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten