250 g pompoen (Hokkaido)
300 g Spelt bloem ervan
100 g Tarwe bloem
500 ml Water, warm
2 pakjes. gist,
2oo gr granen muesli zonder suiker en rozijnen en cornflakes
50 gr geroosterde pompoenen pitten
2 EL olie ik gebruik kokos olie
1 EL zout
1 EL honing
De pompoen grof raspen..met alle ingrediënten vermengen..( behalve het water).....Als alles gemengd is het water beetje bij beetje toevoegen en alles zolang kneden / mengen tot alles opgenomen is...
Het deeg zolang laten rijzen tot het zichtbaar verdubbelt is..
Nu nog eens goed doorkneden..tot een brood vormen en op een bakblik met bakpapier legen of in een broodbakblik leggen..
aan een gemoedelijk warm plaatje nog eens 40 min laten rijzen..
De oven op 190°C voorverwarmen een vuurvaste schaal met water erbij stellen( ik gebruik een koffiemok) en het brood 50 min bakken..
300 g Spelt bloem ervan
100 g Tarwe bloem
500 ml Water, warm
2 pakjes. gist,
2oo gr granen muesli zonder suiker en rozijnen en cornflakes
50 gr geroosterde pompoenen pitten
2 EL olie ik gebruik kokos olie
1 EL zout
1 EL honing
De pompoen grof raspen..met alle ingrediënten vermengen..( behalve het water).....Als alles gemengd is het water beetje bij beetje toevoegen en alles zolang kneden / mengen tot alles opgenomen is...
Het deeg zolang laten rijzen tot het zichtbaar verdubbelt is..
Nu nog eens goed doorkneden..tot een brood vormen en op een bakblik met bakpapier legen of in een broodbakblik leggen..
aan een gemoedelijk warm plaatje nog eens 40 min laten rijzen..
De oven op 190°C voorverwarmen een vuurvaste schaal met water erbij stellen( ik gebruik een koffiemok) en het brood 50 min bakken..
Geen opmerkingen:
Een reactie posten